Vi hjälper dig via telefonsupport!

Har du problem med din dator, office-programmen, programvara eller kanske uppdateringar på din dator? Vi kan hjälpa dig lösa dem via Telefonsupport. Vi pratar med dig i telefon och fjärrstyr din dator med programvaran TeamViewer. Våra tekniker felsöker problemet och åtgärdar det – och ser även till att problemen inte kommer tillbaka.

Hur gör jag om jag vill använda Telefonsupport?

Du registrerar enkelt ditt ärende här och beskriver kort vad det är som krånglar. När ditt ärende är registrerat hos oss kommer vår tekniker ta kontakt med dig för att åtgärda det som inte fungerar med din teknik.

Kan jag förbereda mig inför mitt möte med teknikern?

Det du kan göra är att ladda hem programvaran TeamViwer som våra tekniker använder för att fjärrstyra din dator. Du hittar en guide på hur du laddar hem programvaran här. Självklart kan teknikern hjälpa dig med nedladdningen!

Vad kostar Telefonsupport?

För de första 30 minuterna kostar Telefonsupport 195 kr, sedan 99 kr per påbörjade 15 minuter. Vid Telefonsupport är det inte möjligt att använda RUT-avdraget.

Vad händer om teknikern inte kan lösa problemet?

Kör teknikern fast kommer vi att erbjuda dig ett hembesök där en tekniker i ditt område kommer hem till dig och löser problemet på plats.

Vill du ha hjälp via Telefonsupport?

Boka en Smartify-tekniker här!

Har du problem med din dator, office-programmen, programvara eller kanske uppdateringar på din dator?

Har du problem med din dator, office-programmen, programvara eller kanske uppdateringar på din dator?

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.