En multifunktionell brandsläckare

En multifunktionell brandsläckare

Samsung lanserar inte bara TV-apparater och telefoner, utan nu även en brandsläckare. Dock är det inte vilken brandsläckare som helst, utan en multifunktionell sådan! Samsung har skapat denna brandsläckare för att det ska vara enkelt att använda, enkel att ha framme och lätt att använda. Många personer vet kanske inte vart brandsläckaren finns, eller hur man använder en brandsläckare när en brand uppstår. Samsungs Fire Vase behöver du enbart kasta på branden och så släcks elden inom sekunder. Samsungs brandsläckare är även skapt så att den kan fungera som en blomvas som står framme när den inte används. Med andra ord är det två funktioner i en!

Hur fungerar vasen?

Brandsläckaren/vasen innehåller en vätska med en kemisk blandning. När vasen kastas på elden så kväver vätskan allt syre och kyler området. Detta gör att elden slocknar inom sekunder så att branden inte sprider sig. Vätskan är inte farlig för varken människor eller djur.Se en demonstration av vasen i klippet nedan!

Hur används vasen?

Allt du behöver göra är att kasta vasen på branden när den uppstår så slocknar elden. Dock är denna vas som mest effektiv precis i början av en brand.

Vart köper jag denna vas?

Tyvärr går det inte att köpa denna fantastiska pryl i Sverige än, men förhoppningsvis finns den på den svenska marknaden inom kort.

Behöver du hjälp med tekniken?

Smartify kan hjälpa dig med tekniken via mejl, telefonsupport eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Vi har fasta priser och kan erbjuda snabb, professionell hjälp av kvalitetssäkrade tekniker. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

Samsung lanserar inte bara TV-apparater och telefoner, utan nu även en brandsläckare. Dock är det inte vilken brandsläckare som helst, utan en multifunktionell sådan!

Samsung lanserar inte bara TV-apparater och telefoner, utan nu även en brandsläckare. Dock är det inte vilken brandsläckare som helst, utan en multifunktionell sådan!

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.