Smartify Support

Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Sverige och Norge med installation och support av teknik.
Vi har lång erfarenhet att tillsammans med operatörer paketera och leverera installationstjänster till privat- och företagskunder.

För oss är det inte bara viktigt med teknisk kompetens

Vi erbjuder stolt bästa möjliga service till både ditt företag och din slutkund. Vi installerar all utrustning efter din kunds placeringsönskemål och vi jobbar tillsammans med ditt företag för att se till att allting fungerar.

Viktigast av allt: vi ser till att din slutkund vet hur man använder utrustningen genom att alltid svara på frågor och komma på besök när det passar dem.

Vid villafiber (FTTH) så installerar vi kunders mediakonverter och vi kan där erbjuda kunden smarta lösningar helt utifrån deras behov och miljö, allt för att skapa en möjlighet till att kunna använda det nya tjänsteutbudet fullt ut.

Digihjälpen för Telenor

Smartify levererar Digihjälpen för Telenor. En tjänst med professionell support inom tv, bredband, telefoni och det smarta hemmet.

Hemtekniker för Elgiganten

Smartify levererar Hemtekniker för Elgiganten. En tjänst som hjälper kunden i sitt hem med installationen av TV, ljud, nätverk, dator, mobil, surfplatta och mycket mer.

Privatkunder

Tillsammans med operatörer, kommunikationsoperatörer och nätägare så paketerar vi en installationstjänst som bidrar till att säkerställa kvalité för kunden redan från första dagen.

Det ger ytterligare mervärden då kunden direkt på plats får en introduktion bland de nya tjänsterna och möjlighet att direkt ta del av dess innehåll och möjligheter.

Vi ser inte bara det tekniska som vårt arbete i detta utan det handlar också om att paketera information och på plats tillsammans med kunden hjälpa till med information om lösningar som passar just deras behov.

För att säkerställa att kunna vara kunden behjälplig i anpassningar av det digitala hemmet så erbjuder vi också produktförsäljning direkt på plats. Allt från trådlösa enheter, extra nätverksuttag till installation av mjukvaror.

Äldre dam med hörlurar
Fiberföreningar

Företagskunder

Vi besöker hundratals företag varje månad där vi installerar den kundplacerade utrustningen och tillsammans med operatör driftsätter tjänsterna.

Vi har en god kompetens och erfarenhet för installation av olika switchar och routrar från bland annat Huawei och Cisco.

  • Konfigurering och installation CPE
  • Omkoppling/migrering
  • Framdragning av fastighetsnät/anslutningspunkt
  • Installation av kontorsnätverk

Några av våra uppdragsgivare

Flera av Sveriges största internet- och teleoperatörer, stadsnät, fastighetsägare, och hemelektronikkedjor har valt Smartify som samarbetspartner.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur Smartify kan hjälpa dig och ditt företag.
Robin Gonner
Partner Sales Manager
‍‍
Robin Gonner
Elin Björkehag
Customer Experience Manager
Elin Björkehag
Tack
Ditt meddelande har mottagits
Oj då. Något verkar ha gått snett när formuläret skulle. Försök igen