Ikea trådfri

Ikea fortsätter att utveckla smarta hem

Ikea har nått stora framgångar med sitt koncept TRÅDFRI som gör hem smartare med smart belysning och trådlösa eluttag. De som har ett bra wifi kan nu enkelt styra sin belysning på sätt som tidigare inte var möjligt.

Samarbete med Sonos

Redan idag finns blåtandshögtalarna ENEBY men nu fortsätter man digitaliseringen och smartifieringen av hem över hela världen genom sitt samarbete med högtalartillverkaren Sonos.

Möbeljätten IKEAs alla kunder ska i kombination med Ikeas möbler nu erbjudas både bra och snyggt ljud i hemmet från världskända Sonos från Kalifornien under hösten 2019. De nya högtalarna ska kunna placeras i hela hemmet och ge kunderna hög ljudkvalitet till ett pris som är för de många människorna

De smarta högtalarna ska kopplas upp mot internet via wifi och kommer att vara kompatibla med Ikeas övriga uppkopplade produkter där röststyrning gör tekniken lätthanterlig för vem som helst

Tillsammans med den smarta tekniken för styrning av ljus, vitvaror och underhållning kopplat till det trådlösa nätverket hemma skapas det välkomnande och bekväma hemmet. Ljuset är alltid på lagom mycket. Musiken blir lättillgänglig och enkel att styra.Högtalarna ska vara av bästa kvalitet ljudmässigt och som bonus passar de in i Ikeas möbler.

Den tid när det krävdes stora högtalare för att skapa stort ljud verkar vara förbi genom att stort ljud med hög kvalitet nu kan åstadkommas med hjälp av fler betydligt mindre och trådlösa högtalare med intelligent teknik där musiken strömmar ut överallt tack vare det trådlösa nätverket.

Ett bra exempel på hur ny smart teknik gör livet enklare och mindre tekniskt och där upplevelser istället för teknik hamnar i centrum. Det är precis det vi på Smartify by BBG älskar. Tack IKEA.

Vill du lära dig mer om det smarta hemmet?

Smartify ger dig snabb teknisk hjälp till dig (eller dina omgivning) via telefon eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

Ikea har nått stora framgångar med sitt koncept TRÅDFRI som gör hem smartare med smart belysning och trådlösa eluttag.

Ikea har nått stora framgångar med sitt koncept TRÅDFRI som gör hem smartare med smart belysning och trådlösa eluttag.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.