Lär känna Björn på Smartify!

Lär känna Björn på Smartify!

I dag pratar vi med Björn, vår Smartify-tekniker i Norrland. Han är stationerad i Umeå men hjälper kunder över hela Norrland.

Vem är du?

Jag är en teknikintresserad person som älskar att prata med folk. Jag är gift och har tre barn, så utöver de tekniska utmaningar jag möter på jobbet är familjelivet det pussel jag spenderar mycket tid på att lösa.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Oftast börjar dagen med att jag åker till Elgiganten för att hämta det som ska ut till kunden. Sedan åker jag till kunden och genomför det arbete som är inbokat. Det kan till exempel handla om att montera en TV, fixa kundens Wi-Fi och så vidare.

Vad är bäst med jobbet?

Jag älskar teknik och har gjort det ända sedan jag var liten. Började med den första datorn när jag var sju år gammal, och sedan dess har teknik varit en passion. Jag tycker också att det är kul att träffa folk, eftersom jag är en social person. Med andra ord är det här ett jobb som passar mig bra!

Har du någon favoritpryl?

Min favoritpryl just nu är en dörrkamera som jag har där hemma, så jag kan se vem det är som kommer. Det känns säkert och praktiskt både för mig och min fru.

Är ditt hem smart?

Så smart som jag vill att det ska vara!

Vad är nästa stora produkt inom smarta hem?

Svår fråga för det finns ju så mycket redan. Jag tror att nästa stora grej blir att se till så att allt integreras på ett så smidigt sätt som möjligt, till exempel genom smarta, skräddarsydda paket.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att bli tekniker?

Om du vill ha en riktig utmaning, gillar teknik och att träffa folk, då borde du jobba som tekniker.

Vilken är den största utmaningen?

Den största utmaning med jobbet är att jag är en perfektionist och det brukar medföra att jag gör lite mer jobb hos kund än jag ska. Men vill bara att kunden ska känna nöjd med den tjänst han har köpt. Nöjda kunder gör mig glad.

Hur ser en teknikers vardag ut? Läs vår intervju med Smartify-teknikern Björn.

Hur ser en teknikers vardag ut? Läs vår intervju med Smartify-teknikern Björn.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: