Lär känna Robert på Smartify!

Lär känna Robert på Smartify!

Vem är du?

Jag är en teknikintresserad person som alltid haft ett brinnande intresse för det tekniska. Men just Mac- och Apple-produkter är lite av min specialitet och passion. När jag inte löser tekniska utmaningar tycker jag om att laga mat och arbeta i min kolonilott där jag odlar olika typer av kryddor.

Hur kom det sig att du började på Smartify?

2015 letade jag efter nya utmaningar och där var Smartify. Att dagligen bli utmanad med tekniska problem och hitta en lösningar på dem är ett jobb som passade mig väldigt bra. Ett stort plus i kanten är när alla kunder blir glada att jag kan hjälpa dem.

Vilka problem löser du som Smartify-tekniker?

Jag reser runt i Stockholmsområdet och löser alla typer av problem via hembesök men också telefonsupport. Jag hjälper även våra andra tekniker med problem och frågor som dyker upp.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att hjälpa alla kunder med deras teknik som strular. Självklart också när kunden är nöjd när jag åker därifrån, då har jag lyckats med mitt jobb.  

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

En dag varierar väldigt mycket. Men oftast så blir det ett eller två hembesök på förmiddagen och sedan åker jag till kontoret för att äta lunch med gänget som arbetar där. Under eftermiddagen blir det antingen fler hembesök eller så hjälper jag kunder via telefonsupport.  

Favorit-teknikpryl?

Min Macintosh. Say no more. Vad spår du blir nästa stora produkt inom teknikbranschen?Jag tror att smarta hem är framtiden!

Behöver du hjälp med tekniken?

Låt Robert eller någon av våra andra kvalitetssäkrade tekniker hjälpa dig. Vi kan hjälpa dig med tekniken via mejl, telefonsupport eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Vi har fasta priser och kan erbjuda snabb, professionell hjälp av kvalitetssäkrade tekniker. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

När jag inte löser tekniska utmaningar tycker jag om att laga mat och arbeta i min kolonilott där jag odlar olika typer av kryddor.

När jag inte löser tekniska utmaningar tycker jag om att laga mat och arbeta i min kolonilott där jag odlar olika typer av kryddor.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.