Möt vår Smartify Johannes!

Möt vår Smartify Johannes!

Vem är du?

Jag heter Johannes och är en kille på 25 år som bor lite utanför Göteborg. Jag har alltid haft en stort intresse för teknik, och i synnerhet datorer. Mitt intresse går tillbaka till ungdomsåren när jag satt vad folk tycker är alldeles för mycket vid datorn. Mycket av denna tid bestod av spel såsom World of Warcraft, League of Legends och Counter Strike. Men på senare tid har jag spelat mycket Overwatch. Jag önskade mig alltid en karriär inom e-sport, men tyvärr så kan man inte spendera lika mycket tid inne i spelvärlden i äldre dar. Istället spenderar jag den tiden på att hjälpa människor med all form av teknik som finns!

Hur kom det sig att du började på Smartify?

Detta lät så naturligt för mig att få hjälpa människor med deras teknik. Jag har gjort det under hela min uppväxt när det gäller familj och vänner. Så att få göra samma sak men att få betalt, lät ju som det bästa någonsin!

Vilka problem löser du som Smartify?

Det blir många “enklare” problem för min del. Såsom ominstallation av operativsystem och diverse problem med mail. Och självklart det som alla fruktar mest, problem med wifi.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få se hur en person ändras så snabbt efter att man hjälp dem. Från gråtfärdig till tårar av lycka när jag har hjälpt till att lösa problemet.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Min morgon startar med en stark kopp kaffe och sedan en genomgång av ärenden som ligger uppe. Och när jag känner att kaffet har gett effekt börjar jag ringa upp kunderna. Jag mixar in mitt jobb med studier så det förekommer väldigt mycket kaffe under dagen.

Favorit-teknikpryl?

Helt klart min dator.

Vad spår du blir nästa stora produkt inom teknikbranschen?

  1. Artificiell Intelligens
  2. Nanorobotik
  3. Drönare

Vill du ha teknisk support?

Smartify ger teknisk support via mail, telefon eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats.

Läs hur Smartify tar betalt för teknisk support och vår trygghetsgaranti.

Jag heter Johannes och är en kille på 25 år som bor lite utanför Göteborg. Jag har alltid haft en stort intresse för teknik, och i synnerhet datorer.

Jag heter Johannes och är en kille på 25 år som bor lite utanför Göteborg. Jag har alltid haft en stort intresse för teknik, och i synnerhet datorer.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.