iOS uppdatering 12.1.4.

Under en lång tid har det varit svårt att få en överblick om vilka prenumerationer som man kan ha i App store eller iTunes. Men i en ny uppdatering blir detta lättare!

Som det fungerar nu behöver du först gå in i app-store och hitta ditt Apple-ID, scrolla ner till botten och där ser du dina aktiva prenumerationer. Men inte nu längre, nu behöver du enbart trycka på din profilbild, och väljer du sedan "abonnemang" och där kan du se vilka prenumerationer just du har. Väldigt bra funktion tycker vi! Denna funktion finns med i nästa uppdatering av IOS, 12.1.4. Kika på klippet nedan för att se vilka mer funktioner som kommer med den nya uppdateringen!

Behov av teknikhjälp?

Smartify ger dig snabb teknisk hjälp till dig (eller dina omgivning) via telefon eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

Tidigare har det varit svårt att se vilka prenumerationer som man har i App store eller iTunes. Men i en ny uppdatering blir detta lättare!

Tidigare har det varit svårt att se vilka prenumerationer som man har i App store eller iTunes. Men i en ny uppdatering blir detta lättare!

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.