MeWe - den sociala plattformen där du bestämmer!

MeWe - den sociala plattformen där du bestämmer!

Den sociala plattformen MeWe kom till världen för att grundarna var trötta på att Facebook håller koll på sina användares data och använder den informationen till att skapa reklam. Här kommer MeWe in i bilden och det är plattformen där du som användare bestämmer över din egen information och data. Ingen information sparas om användaren samt att ingen kan säljas vidare. Kort och gott: du som använder MeWe har kontrollen på all data och information!

MeWe fungerar likt de flesta andra sociala plattformar. Du skapar en profil, publicerar inlägg och skapar vänner. Du kan även gå med i olika grupper och chatta med personer som delar samma intresse. Nackdelen med att gå med i olika grupper är att du får en notis varje gång något publiceras, notiserna går dock att stänga av men risken med det är att du missar något som du vill ta del av.

Din data

Det denna plattform fokuserar på är just dina egna sekretessinställningar, att du som användare har rätt att bestämma hur din data hanteras. Vill du ha större kontroll över din data och är trött på all reklam som kommer i flödet på andra sociala kanaler så som Facebook är detta appen för dig! Du kan ladda ner MeWe i App store och Google Play. Klippet berättar mer om hur MeWe fungerar och visar olika funktioner som appen erbjuder.

Behov av teknikhjälp?

Smartify ger dig snabb teknisk hjälp till dig (eller dina omgivning) via telefon eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

Läs mer om den sociala plattformen MeWe som kom till världen för att grundarna var trötta på hur Facebook tjänar pengar på användarnas data.

Läs mer om den sociala plattformen MeWe som kom till världen för att grundarna var trötta på hur Facebook tjänar pengar på användarnas data.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.