Nu kan du se vem som ringer på dörren – även när du inte är hemma

Nu kan du se vem som ringer på dörren – även när du inte är hemma

Nest Hello - Dörrklocka med video

Till och med dörrklockorna blir smartare. Nu finns till exempel Nest Hello som ger dig full koll på vem som står utanför även när du inte är hemma. Så när någon säger ’jag var förbi och ringde på’ så vet du om det stämmer.

Dörrklockan som ofta tidigare var ful är inte längre något man gömmer i dörrkarmen. De nya stilrena dörrklockorna tar hand om alla dina gäster – bjudna som oinbjudna. Nest är ett av märkena som förutom dörrklockor även gör kameror och brandvarnare.

Prata genom dörrklockan

Nest Hello har en mörkerseende HD-kamera som gör att du ser vem som ringer på oavsett det är i dagsljus och mörker. Du ser hela personen från huvud till tå så det är mer tryggt än de gamla titthålen i dörren.

Med en smart dörrklocka så har du också möjlighet att prata med besökaren, faktiskt även om du sitter på jobbet eller är på semester långt borta. Det är ju lika lätt att prata därifrån som inne i ditt hus eller lägenhet.

Förutom att dörrklockan ringer så det hörs i huset så får du en notifiering till mobilen och en bild på besökaren. Är det ett känt ansikte som mjukvaran som hör till din kamera känner igen får du även veta vem det är.Du kan alltså se vem som är vid dörren, däremot så kan besökaren inte se dig. Bra när man ska svara tidigt på morgonen till exempel. Så du kan nöja dig med att svara på anropet från dörren i din mobil eller välja att skicka ett förinspelade svar via Nest-appen i det här fallet.

Bekvämt även när du är hemma.

Ibland är man hemma men har ändå ingen lust att störas av dörrklockan och besökare. Du har kanske just nattat barnen och vill inte att dörrklockan ska väcka hela huset igen. Då tycker många småbarnsföräldrar att det är smidigt att styra över aviseringen till den mobila enheten och låta barnen lugnt sova vidare. Den som försökt natta ett barn en längre stund vet hur värdefullt det här kan vara.

Alltid under uppsikt.

Med videostreaming har du alltid ytterdörren under uppsikt via din smartphone. Det kan skapa ett särskilt lugn när man vet att man alltid får en bild när någon är vid dörren, att den smarta dörrklockan kan lära sig känna igen de som brukar komma till dig och varna för de den inte känner igen.

Nest Hello och andra smarta dörrklockor kan skapa lugn och frihet på många sätt, inte minst för den som är tonårsförälder. Du kan ju träffa matlaget i andra änden av stan eller ute på lantstället och ändå se vem ungdomarna släpper in genom dörren. Onödigt tycker kanske de unga, men tryggt för dig för FF-fester är oftast roligast för de som inte bor där festen är.

Vill du lära dig mer om det smarta hemmet?

Smartify ger dig snabb teknisk hjälp till dig (eller dina omgivning) via telefon eller om det behövs kan vi göra ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

De nya stilrena dörrklockorna tar hand om alla dina gäster – bjudna som oinbjudna. Nest är ett av märkena som förutom dörrklockor även gör kameror och brandvarnare.

De nya stilrena dörrklockorna tar hand om alla dina gäster – bjudna som oinbjudna. Nest är ett av märkena som förutom dörrklockor även gör kameror och brandvarnare.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.