Snart höjs RUT-avdraget!

Snart höjs RUT-avdraget!

När du bokar ett hembesök genom Smartify har du möjlighet att använda RUT-avdrag. RUT står för rengöring, underhåll och tvätt, och innefattas även av teknikhjälp.Det innebär att om du behöver hjälp med att se till att nätverket fungerar bättre hemma, eller hjälp med att installera den nya TV:n kan du använda RUT-avdraget. Då behöver du bara betala 50% av arbetskostnaden.

Vad är RUT-avdrag?

RUT-avdrag är en form av skattereduktion som privatpersoner kan få när man genomför en hushållsnära tjänst. Det kan vara vid exempelvis städning, reparation av diskmaskinen eller när du behöver hjälp med tekniken.

Hur använder jag RUT-avdraget?

Att använda RUT-avdraget för teknikhjälpen via Smartify är enkelt. När ditt ärende är genomfört så behöver vi ditt personnummer, så fixar vi resten. Det innebär att du bara behöver betala 449 kr för ett hembesök istället för 898 kr. Från 1 juli 2019 höjs maxtaket för RUT-avdraget från 25 000 kr till 50 000 kr, vilket innebär att du nu kan få mer hjälp med tekniken och andra tjänster via RUT-avdraget.

Vem kan använda RUT-avdraget?

För att kunna använda RUT-avdraget måste du vara minst 18 år gammal samt bo, eller betala skatt i Sverige för minimum 90% av din inkomst. Du måste även ha RUT-avdrag kvar att nyttja. Du kan även läsa mer på skatteverket.se om regler och villkor för att använda RUT-avdraget.

Kan jag använda RUT-avdrag på allt arbete?

Nästan allt arbete som Smartify genomför kan du använda RUT-avdraget för, men det finns några undantag. Bland annat telefonsupport, installation av larm och bygge av dator om alla delar är nya.

Vill du ha hjälp med tekniken och använda RUT-avdraget?

Smartify kan hjälpa dig med tekniken via ett hembesök (med RUT-avdrag). Då kommer en av våra tekniker hem till dig och löser problemet på plats. Vi kan erbjuda snabb, professionell hjälp av kvalitetssäkrade tekniker. Gör din bokning på vår bokningssida eller ring oss på 077-446 60 60.

Från 1 juli 2019 höjs maxtaket för RUT-avdraget från 25000 kr till 50 000 kr, vilket innebär att du nu kan få mer hjälp med tekniken och andra tjänster via RUT-avdraget.

Från 1 juli 2019 höjs maxtaket för RUT-avdraget från 25000 kr till 50 000 kr, vilket innebär att du nu kan få mer hjälp med tekniken och andra tjänster via RUT-avdraget.

Smartify får ingen provision från försäljningen m.m. av ovan produkter. Vi delar ibland videos m.m. för att vi tycker att det är smarta produkter eller appar
Etiketter: 
No items found.